Danmarks bedste og lækreste impro comedy gruppe, Den Lalleglade Brigade, er vindere af “DM i impro comedy 2013” samt “Impro Fight Night 2012”. Gruppen består af to eksplosive og meget talentfulde unge kvinder. De gør hvert eneste show unikt, gennemført komisk og fuldstændig uforudsigeligt!

For at skabe showet bruger de publikums bud på alt lige fra steder, fysiske stillinger, følelser og filmgenrer til titler på musicals der aldrig før er blevet spillet!

Det enestående ved netop Den Lalleglade Brigade er, at pigerne improviserer alt fra en musical til et døvetolket foredrag om lige netop din hverdag, mødet mellem dig og din kæreste eller dagens udfordringer i din virksomhed.

Til et show med Den Lalleglade Brigade vil du opleve kvindernes knivskarpe timing, vilde mimik, musiske overlegenhed og forbløffende præcision. Deres enestående tilgang til komikkens verden garanterer en hylende morsom aften, hvor tårerne vil trille og maven krampe af grin.

Den Lalleglade Brigade har – trods deres korte tid i branchen – formået at fylde salene til randen og slå igennem på den danske comedyscene med deres intelligente og suveræne humor.